Protest

Protest

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ πετροπόλεμο;;;

Δύο στα δύο για την κυβέρνηση. Την Τετάρτη κατάφερε να διώξει τον κόσμο απ’ το Σύνταγμα και να διασπάσει μια τεράστια διαδήλωση του ελληνικού λαού για την παρούσα πολιτική, κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας. Μια χούφτα κουκουλοφόροι, με φουλ-φέις μάσκες, κουκούλες από φούτερ, και αστυνομική ταυτότητα πιθανόν στο πορτοφόλι έριχναν πέτρες στα ΜΑΤ που φρουρούσαν-για ποιο λόγο τη φρουρούν ακόμα δεν καταλαβαίνω- τη Βουλή. Τα ΜΑΤ έτρωγαν τις πέτρες και έριχναν δακρυγόνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα έτσι ώστε μετά από μια δυο ώρες να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω απ’ την πλατεία και να διαλυθεί ο κόσμος. Συλλήψεις προφανώς και δεν έγιναν.. Γιατί άλλωστε να συλλάβεις το συνάδελφο σου;

Την Πέμπτη, το ΠΑΜΕ ανέλαβε τη δουλειά της αστυνομίας. Περιφρούρησε δήθεν τη Βουλή και προστάτευσε την πορεία. Έπαιξε ξύλο με κουκουλοφόρους και ενίσχυσε περισσότερο το μπάχαλο. Οι άνθρωποι με τις κόκκινες σημαίες δερνόντουσαν με τους άλλους με τις μαύρες σημαίες. Στην ουσία έβαλαν πολιτική ασπίδα έναντι του ΚΚΕ για να διαφυλάξουν το προνόμιο τους να είναι οι μόνοι επαγγελματίες διαδηλωτές και το μονοπώλιο των ειρηνικών διαδηλωτών. Μέσα σ’ όλο αυτό το χάος, τα ΜΑΤ απλά κοίταζαν. Ενώ δηλαδή τον Ιούνιο έκαναν μια ισχυρή επίδειξη του πόσο εύκολα και άνετα μπορούν να κάνουν ένα ντου, να δείρουν και να συλλάβουν όχι 200 αλλά 2000 κουκουλοφόρους, σήμερα έδειχναν το μπόι τους. Κι ενώ οι Έλληνες τσακώνονται και σκοτώνονται στο δρόμο με Έλληνες, οι Έλληνες αστυνομικοί τους παρακολουθούν από κοντά κι οι Έλληνες τηλεθεατές απ’ το ΣΚΑΙ, μέσα στο κοινοβούλιο, οι ανθέλληνες πολιτικοί ψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο. Η καημένη η Βάσω Παπανδρέου επειδή δε μπορεί να διακινδυνεύσει την καταβολή της καταραμένης 6ης δόσης του δανείου προτιμά να καταρρακώσει την αθώα κι ευαίσθητη ψυχούλα της και να θάψει τη σοσιαλιστική της συνείδηση.

Ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Έχετε υποθηκεύσει μια χώρα για 3 δεκαετίες, έχετε καταδικάσει ένα λαό σε ανέχεια, μια γενιά σε μετανάστευση, τώρα τον βάζετε να σκοτώνεται και στο δρόμο, και μας λέτε ότι το κάνετε με βαριά καρδιά; Άντε στα τσακίδια.. Κάντε εκλογές και πηγαίνετε σπίτια σας κι αφήστε να μας κυβερνήσει η Μέρκελ, η Κάρλα Μπρούνι, η Χίλαρι Κλίντον, ο Σαμαράς με το Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης με την Παπαρήγα ή όποιος άλλος διάολο είναι. 30 χρόνια κυβερνάνε οι κωλοπασοκομούμιες σας. Κοντεύετε να σπάσετε το ρεκόρ του Κάστρο. Δε σας θέλουμε άλλο πάνω απ’ τα κεφάλια μας. Το Βέλγιο ακυβέρνητο μια χαρά έμεινε.

1ον: Ζω για τη μέρα που ο λαός θα μπει μες στη Βουλή και θα καταργήσει τη δημοκρατία ΣΑΣ. Εγώ πάντως θα πιάσω θέση στο τιμημένο έδρανο του Κεφαλογιάννη.

2ον: Χθες το ΠΑΜΕ έκανε πορεία με 1500 άτομα στον Πειραιά. Γιατί αυτό; Δε μπορούσατε να πάρετε ένα τρενάκι να ανέβετε στο Σύνταγμα; Ακόμα και στη διαδήλωση κάνετε αποκέντρωση; Σοβιέτ διαδηλωτών θέλετε να φτιάξετε;

3ον: Ο θάνατος του Καντάφι σημαίνει ότι οι Αμερικάνοι κάνουν ό,τι θέλουν. Αυτούς που δημιούργησαν οι ίδιοι τους βγάζουν απ’ τη μέση όπως και όποτε γουστάρουν. Μπιν Λάντεν, Χουσεϊν, Καντάφι και πάει λέγοντας.

4ον: Μέρκελ καριόλα ο θρύλος πάνω απ’ όλα.. Έτσι σας γαμάνε αυτοί που σας χρωστάνε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου